Sanitarije, Eurodom

Sanitarije CATALANO

Catalano je italijanska fabrika koja je lider u sektoru proizvodnje sanitarija. Njeno ime je sinonim za veoma visok kvalitet i jedinstveni dizajn, čvrste i veoma inovativne industrijske kulture, koja spaja visok nivo automatizacije sa nezamenljivim zanatskim znanjem.

Sanitarije FLAMINIA

Pored svog dizajnerskog tima koji neprestano radi na novim tehničkim rešenjima i oblicima proizvoda, Flaminia često sarađuje sa najpoznatijim svetskim dizajnerima kao što su: Giulio Cappellini, Romano Adolini, Luca Cimarra, Angeletti-Ruzza i mnogi drugi. Flaminia sanitarije zbog toga uvek mogu da iznenade svojim novim i neobičnim oblicima.

Sanitarije GESSI

Potpuno ’’made in Italy’’ ovi proizvodi su rezultat posebne veze između tehnološki visoko razvijene proizvodnje i zanatskog znanja strastvenih stručnjaka. Inovativne serije Gessi spajajući tehničku savršenost sa lepotom jedinstvenog dizajna, nude različit pogled na kupatila i kuhinje: to nisu samo praktične prostorije, to postaju prostorije koje treba pokazati, osmisliti i personalizovati, izrazi intimnog i bogatog svakodnevnog iskustva.

Sanitarije HÜPPE

2008. godine Huppe Group dobija novi korporativni identitet, uključujući novi logo, novi slogan -Shower & Soul – i novi korporativni dizajn. Novi slogan Shower & Soulpotpuno oslikava filozofiju firme: tuš kabina kao mesto gdeljudi mogu da se povuku od svakodnevice, osveže i prikupe snagu. Savršeno mesto predaha za vas i vašu dušu.

Sanitarije JACUZZI

Jacuzzi je postao lider u proizvodnji hidromasažnih kada još od kada je jedan od braće Jacuzzi, pre više od 40 godina, izmislio prvu hidromasažnu kadu, stvarajući na taj način potpuno nov instrument uživanja.

Sanitarije Devon&Devon

Devon&Devon je italijanska kompanija sa sedištem u Firenci koja dizajnira i proizvodi luksuzne proizvode za kupatila i prilagođena rešenja sa prepoznatljivim stilom za dom, pomažući kupcima da donesu izbor dizajna i posvećujući preciznu pažnju svakom detalju projekta. Njegove kompletne, usklađene kolekcije obuhvataju proizvode za okruženje kupatila (kupatila, moderne i klasične kade, tuševi, kupatilski nameštaj, kupatilski pribor, ormarići i konzole); i rešenja za celu kuću, kao što su podovi u kupatilu i zidne obloge kupatila od mermerne keramike i drveta.