GESSI sanitarije

Inspirisan jednostavnom lepotom vode, Gessi, više od 15 godina, projektuje i proizvodi ekskluzivne predmete za uređenje kupatila, kuhinja a od skoro i wellness centara. Referentna tačka, skoro ikona u pogledu dizajna i tehnologije u oblasti armatura, Gessi svojom kreativnošću definiše tendencije razvoja ovog sektora, čuvajući ulogu lidera uvek originalnog i novog.

Potpuno ’’made in Italy’’ ovi proizvodi su rezultat posebne veze između tehnološki visoko razvijene proizvodnje i zanatskog znanja strastvenih stručnjaka. Inovativne serije Gessi spajajući tehničku savršenost sa lepotom jedinstvenog dizajna, nude različit pogled na kupatila i kuhinje: to nisu samo praktične prostorije, to postaju prostorije koje treba pokazati, osmisliti i personalizovati, izrazi intimnog i bogatog svakodnevnog iskustva.

Gessi proizvodi se lako uklapaju i u moderno i u klasično uređene prostore. Oni uvek daju doprinos personalizaciji i stilu prostora; oni predstavljaju izbor projektanata ekskluzivnih javnih ili privatnih ambijenata, spa centara i najprestižnijih odmarališta u svetu.

www.gessi.com

GESSI KOLEKCIJE

GESSI 316

GOCCIA

CONO

ELEGANZA

MIMI

RETTANGOLO

ISPA

CIOTOLE