Istorija firme

 

EURODOM je porodična firma koja se već 15 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.

  1. Pod nazivom Kupatilo trade, osnivači firme, porodica Aćimović, otvaraju svoj prvi salon keramike u ul. Bulevar kralja Aleksandra.
  2. – Otvoren je novi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Bulevar kralja Aleksandra 388.
  3. – Počinje sa radom drugi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Ruzveltova 16 i od tada Eurodom postaje ne samo distributer već i uvoznik kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije.

Stalno investiranje

1998. – Stalno investiranje u razvoj firme i potreba da se klijentima pokaže više i da im se pruži što bolja usluga, naveli su osnivače firme da 2007. godine otvore još jedan salon površine 1000 m2 u ul. Nikole Grulovića 71e. Osim velikog broja arhitekata i saradnika firme iz zemlje i inostranstva, kao gost na dan otvaranja salona u Eurodom je došao i g.din Paolo Pininfarina iz poznate italijanske dizajnerske kuće Pininfarina. Tom prilikom održao je kraće predavanje o tome koliko je važna saradnja između dizajnera i proizvođača u stvaranju proizvoda koji mogu da zadovolje i najzahtevnije klijente.

Magacin Eurodoma

Veliki i dobro organizovan centralni magacin Eurodoma površine 2400 m2 kao i veliki lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i laku isporuku robe u sve delove grada.

I danas kao i pre 20 godina osnovne vrednosti firme ostaju nepromenjene: puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis, vrednosti su koje svi zaposleni u Eurodomu slede. Zahvaljujući svemu ovome kao i dobrom  upravljačkom timu, Eurodom danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.

dsdsdsdsd
salon_ruzveltova
Eurodom saloni