Kuhinjski asortiman

Eurodom salonu u saradnji sa prestižnim kompanijama za opremanje kuhinje. Predstavljamo vam BORA uredjaje, FRANKE i BLANCO sudopere, kao i BERKEL liniju sekača za meso.

BORA kuhinjski uređaji

BORA kuhinjske uređaje odlikuje komfor u pripremi hrane, čist pogled prema enterijeru, tihi su i ne ometaju razgovor ili slušanje muzike tokom pripreme hrane. Lako se koriste, para i mirisi trenutno nastaju sa mesta za pripremu hrane. Odlikuje ih visoka funkcionalnost i dug život uređaja. BORA je predvodnik u kreiranju nove arhitekture kuhinja i životnog prostora.

FRANKE sudopere

Od svog osnivanja 1911. godine, Frankeov uspeh je zasnovan na inovativnom inženjeringu, jedinstvenom dizajnu i izvanrednom švajcarskom kvalitetu.

Franke proizvodi su izdržljivi, robusni i održivi. Neprestano testirani i poboljšivani, uvek se trudeći da učine proizvod još boljim. Ova tvrdnja se odražava u celom njihovom procesu dodavanja vrednosti.

BLANCO sudopere

Vodeni čvor u kuhinji zauzima svoje pravo mesto. Jedno besprekorno rešenje koje vraća vodu na njeno pravo mesto u kuhinji – i olakšava svakodnevni život u kuhinji. MALO MESTO KOJE ČINI RAZLIKU

Poboljšajte svoju kuhinju besprekornim rešenjem koje podržava vaše svakodnevne poslove vezane za vodu kombinovanjem slavine, sudopere i sistema za otpad. Voda igra ključnu ulogu u životu kuhinje. Od gutljaja vode dobrodošlice do sveže opranih seckanih salata, potpuno je neophodan. I sve se svodi na ovo jedno važno mesto u vašoj kuhinji. JEDINICA BLANCO.

Berkel profesionalna i domaća linija za sečenje mesa

Kompanija koja nudi profesionalne i domaće rezače za one korisnike koji traže jedinstven i kvalitetan proizvod. Danas Berkel nudi širok spektar proizvoda za sve kuhinjske potrebe; otkrijte naš Volano asortiman da biste svojoj kuhinji dodali starinski štih ili našu kompaktnu električnu rezačicu za one koji traže kvalitet i preciznost u svom domu. Spojite preciznost našeg Slicer-a sa elegancijom Berkel noževa. Otkrijte posebnu liniju za sečenje mesa, narezaka, ribljeg hleba i kolača.