Keramičke pločice, Eurodom

Poslednjih godina keramičke pločice su dostigle svoj vrhunac u dizajnu i veličini formata. Keramičke pločice osim u kuhinji i kuptilu sve više se koriste prilikom uređenja enterijera i u dnevnom boravku, odnosno u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, hodniku, kao i pri uređenju eksterijera za uređenje dvorišta, terasa, stepeništa, garaže…

Prateći zahteve potrošača trudili smo se da vrhunski kvalitet Italijanskih pločica uvrstimo u ponudu Eurodom salona po najpristupačnijim cenama. Često se traže veliki formati keramičkih pločica i to su pločice imitacije mermera, betona, kamena, drveta karekterističnih ne samo po boji već i po teksturi samih pločica. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i ulaganjima u eksperimentalne porjekte dobili smo keramičke pločice najboljeg kvaliteta, izdržljivosti i trajnosti.

keramicke plocice

Keramičke pločice CASA DOLCE CASA

Casa Dolce Casa-Casamood je Florim brend gde su kvalitet i kreativnost u savršenom balansu. Ovaj projekat se izražava u neprestanom dijalogu između potrage za bojom i mešanja tekstura inspirisanih prirodom gde se atmosfera arhitektonskog dizajna slaže sa unutrašnjom dekoracijom kako bi stvorila iskrena čulna iskustva.

keramicke plocice

Keramičke pločice CERIM

Cerim je marka posvećena pre svega zidnim pločicama, bojama i dekorima. Površine su projektovane razmišljajući o ambijentu kao celini, kako bi se najbolje procenio prostor u kući i ponudilo rešenje koje može da odgovori na najrazličitije estetske zahteve. Cerim je marka Florima namenjena većem broju kupaca gde boje i dekori značajno obeležavaju različite serije. Osnovna karakteristika keramičkih pločica Cerim je veliki izbor boja, dekora i formata.

keramicke plocice

Keramičke pločice FLOOR GRES

Sve kolekcije Floor gres koje se međusobno lako uklapaju bojom i dimenzijama, mogu da odgovore mnogobrojnim projektantskim i tehničkim zahtevima savremene arhitekture. Floor Gres je tokom godina postao i brend lider u realizaciji plivališta, javnih i privatnih bazena sa svojom glaziranom granitnom keramikom idealnom za dugotrajnu upotrebu.

keramicke plocice

Keramičke pločice MUTINA

‘’Krenuli smo od tvrdnje Bruna Munarija, jednog od očeva italijanskog dizajna i strogog posmatrača svakodnevnog života: ne sme da postoji umetnost koja je odvojena od života: stvari lepe za gledanje i stvari ružne za korišćenje. Kod svakog projekta gledamo deset zakona dobrog dizajna po Dieteru Ramsu:

keramicke plocice

Keramičke pločice VOGUE

Ceramica Vogue proizvodi podnu i zidnu keramiku za unutrašnje i spoljašnje oblaganje. Orijentisana je na proizvode visokog tehničkog i estetskog kvaliteta i nudi nova rešenja projektantima i dizajnerima. Veliki broj jednobojnih pločica različitih dimenzija i obrada, uz prateće posebne elemente, predstavlja osnovnu karakteristiku ove marke.

keramicke plocice

Keramičke pločice REX

Stalna saradnja sa kreatorima i arhitektama doprinosi razvoju i postizanju vrhunskih rezultata, postavljajući Rex u sferu glamura gde spoj istraživanja i stila daje proizvodu apsolutnu eleganciju. Proizvodi Rex se izdvajaju svojim klasičnim i luksuznim stilom namenjenim uređenju privatnih kuća, prodavnica i hotela koji žele da ostave neponovljiv estetski utisak.

keramicke plocice

Keramičke pločice FLORIM stone

Spoj prirode i tehnoloških inovacija, najavljuje dolazak Florim stone, granitne keramike koja se razvija u pravcu istraživanja novih polja primene. Ploče od granitne keramike u samo jednom velikom formatu (160×320), u 3 debljine (6,12 i 20 mm) i različitim obradama, daju kreativnu fleksibilnost, plus visoke tehničke i estetske karakteristike i omogućavaju dizajnerima enterijera stilska rešenja koja su im potrebna.

keramicke plocice

Keramičke pločice CEDIT

Brend rodjen iz želje da se ispitaju novi načini izražavanja kako bi se okarakterisala kultura življenja, spajajući svoje ime sa potpisima kao što su Marco Zanuso, Ettore Sottsass, Enzo Mari, Alessandro Mendini, Sergio Asti, Emilio Scanavino, Mimmo Rotella, Gino Marotta, Achille i Pier Giacomo Castiglioni i grupa Dam. Cedit danas kao i u buduće namerava da sarađuje sa nekim od najznačajnijih imena savremenog dizajna.

keramicke plocice

Keramičke pločice Ceramica BARDELLI

Cermica Bardelli je osnovana ‘60 godina prošlog veka i od samog starta se isticala po izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda. Od početka su svi Bardelli proizvodi bili orijentisani prema arhitektama. Bardelli nudi dizajnirani proizvod visokog kvaliteta kombinujući moderan industrijski proces sa rafiniranim, skoro opsesivnim tehnikama dekorisanja koji su tipični za zanatsku tradiciju.

Keramičke pločice Devon&Devon

Devon&Devon je italijanska kompanija sa sedištem u Firenci koja dizajnira i proizvodi luksuzne proizvode za kupatila i prilagođena rešenja sa prepoznatljivim stilom za dom, pomažući kupcima da donesu izbor dizajna i posvećujući preciznu pažnju svakom detalju projekta. Njegove kompletne, usklađene kolekcije obuhvataju proizvode za okruženje kupatila (kupatila, moderne i klasične kade, tuševi, kupatilski nameštaj, kupatilski pribor, ormarići i konzole); i rešenja za celu kuću, kao što su podovi u kupatilu i zidne obloge kupatila od mermerne keramike i drveta.

Podne keramičke pločice

Podne pločice su namenjene oblaganju kako unutrašnjih podnih površina u kuhinji, kupatilu, hodniku, garaži a u današnje vreme sve više keramičke pločice se koriste i za oblaganje dnevnih soba i spavaćih soba zbog svoje raskošne lepote i praktičnih uslova održavanja. Podne keramičke pločice se koriste za oblaganje  dvorišta, terase, stepeništa. Podne pločice se dele na sjajne, polusjajne i mat pločice.

Zidne keramičke pločice

Ukoliko posmatrate ambijent kao celinu prilikom projektovanja i uređenja enterijera trebate obratiti pažnju na zidne pločice. Zidne pločice mogu biti keramičke pločice, granitne pločice ili mozaik pločice i takođe sve zidne pločice se dele na sjajne pločice, polusjajne pločice i mat pločice.

Pored osnovne podele na zidne pločice i podne pločice sve češće se izdvaja kategorija granitne keramike tj granitnih pločica koje je moguće lepiti i na pod i na zid kako unutra tako i spolja. Keramičke pločice različitih dimenzija i oblika možete pronaći kod nas u salonu u Beogradu.
Granitne podne pločice su izrađene od bele gline i mlevenog kamena tj delova. Granitne pločice se češće koriste kao podne keramičke pločice i spolja i unutra, mada se danas granitna keramika postavlja i kao zidna keramika.

Keramičke pločice za kuhinju i kupatilo

Bitan deo uređenja svakog stambenog prostora jeste uređenje kuhinje. Prilikom odabira keramičkih pločica za kuhinju trebate obratiti pažnju da se podne i zidne pločice uklope sa kuhinjskim elementima. Eurodom keramičke pločice za kuhinju su vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti.
Prilikom izbora proizvođača keramičkih pločica koje zastupa Eurodom strogo se vodilo računa o modnim trendovima, kvalitetu, dizajnu, funkcionalnosti samih pločica kao i o pristupačnim cenama pločica.
Ponuda i asortiman keramičkih pločica za kupatilo su toliko raznovrsni da obuhvataju i najrazličitije potreba kupaca kao i njihove stilove. Vrhunski kvalitet pločica za kupatilo i kuhinju predstavljaju zaštitni brend Eurodom salona.
Često ćete čuti od majstora za keramiku da se veliki formati pločica teško seku, da granitne keramičke pločice su teške za obradu jer su deblje od standardnih pločica. To su neistine, bitna činjenica je da majstor keramičar koga angažujete ima adekvatak alat za obradu, tačnije savremene mašine za sečenje granitne keramike kao i pločica velikog formata. Lepota ambijenta koju ćete dobiti nakon uređenja bilo da je u pitanju uređenje kuhinje ili uređenje kupatila sa keramičkim pločicama koje možete nabaviti u Eurodom salonima je bitan činilac jer to je oličenje vašeg doma.

Luksuzne pločice ili LUX pločice

LUX pločice daju vašem prostoru utisak glamura. Ova vrsta keramike je za osobe koje žele moderan, snzacionalan i odlučan stil u svom porstoru. Eurodom Luksuzna keramika se koristi i za uređenje hodnika, dnevnih soba, spavaće sobe, kupatila, kuhinje ili terasa.
Luksuzne keramičke pločice po pristupačnim cenama možete pronaći u Eurodom salonima u Beogradu. Pored vrhunskih keramičkih pločica u našim salonima možete pronaći sve za opremanje Vašeg kupatila od tuš kabina, sanitarija, klasičnih i modernih sušača i radijatora za kupatilo, sauna i turskih kupatila, djukuzija, nameštaja za vaše kupatilo pa čak i ventilatora koji su dizajnirani prateći sve svetske trendove. Posetite naše maloprodajne salone u Beogradu i uvetite se u kvalite keramičkih pločica koje nudi Eurodom.