Mozaik pločice, Eurodom

Mozaik pločice se koriste za dekorisanje unutrašnjieg prostora odnosno enterijera (dnevna soba, hodnik, kupatilo, kuhinja ) tako i eksterijera (dvorišta, bazena, fontana, terasa). Veliki izbor mozaik pločica vrhunskih Italijanskih brendoba Appiani i Sicis sa tradicijom dugom preko 130 godina garancija su dugovečnosti i kvaliteta proizvoda Eurodom keramičkih pločica.

APPIANI – tehnička keramika za arhitekturu

Keramika Appiani je više od 130 godina prisutna na tržištu. Cilj kompanije Appiani je da obezbedi novi koordinisani sistem podnih i zidnih keramičkih pločica, mozaik pločica, kako za unutrašnje tako i za spoljašnje oblaganje, koji će odgovoriti na sve zahteve savremene arhitekture.

www.appiani.it

SICIS – Mozaik kao umetnost

Sicis smatra da površine treba urediti, transformisati u slike koje nose obeležja i jezik našeg vremena.
Veliki broj serija koje Sicis ima rezultat su kreativnosti tipične za Italiju. Kreativnosti koja pripada sferi estetskog i stilskog senzibiliteta, ali i odličnog poznavanja materijala i želje za eksperimentisanjem.

www.sicis.com

Mozaik pločice su pločice koje se sastoje iz sitnih komadića koje je moguće oblikovati po želji. Mozaik pločice se lako ugradjuju i na nepravilnim i lučnim površinama. Ove pločice se mogu koristiti i za dekorisanje nameštaja uglavnom baštenskih stočića ili klupa, jer su izdržljivi i pogodni na sve spoljne uticaje. Veliki izbor dezena mozaik pločica, mat ili sjajnih završnih obrada mogu se koristiti kao bordure u kuhinjama, kupatilima koje u kombinaciji sa jednobojnim zidnim pločicama ili podnim pločicama predstavljaju pečat Vašeg prostora. Idejna rešenja možete pogledati ovde.