Mozaik pločice, Eurodom

Mozaik pločice se koriste za dekorisanje unutrašnjieg prostora odnosno enterijera (dnevna soba, hodnik, kupatilo, kuhinja ) tako i eksterijera (dvorišta, bazena, fontana, terasa). Veliki izbor mozaik pločica vrhunskih Italijanskih brendoba Appiani i Sicis sa tradicijom dugom preko 130 godina garancija su dugovečnosti i kvaliteta proizvoda Eurodom keramičkih pločica.

APPIANI – tehnička keramika za arhitekturu

Keramika Appiani je više od 130 godina prisutna na tržištu. Cilj kompanije Appiani je da obezbedi novi koordinisani sistem podnih i zidnih keramičkih pločica, mozaik pločica, kako za unutrašnje tako i za spoljašnje oblaganje, koji će odgovoriti na sve zahteve savremene arhitekture.

www.appiani.it

SICIS – Mozaik kao umetnost

Sicis smatra da površine treba urediti, transformisati u slike koje nose obeležja i jezik našeg vremena.
Veliki broj serija koje Sicis ima rezultat su kreativnosti tipične za Italiju. Kreativnosti koja pripada sferi estetskog i stilskog senzibiliteta, ali i odličnog poznavanja materijala i želje za eksperimentisanjem.

www.sicis.com

Mozaik pločice su pločice koje se sastoje iz sitnih komadića koje je moguće oblikovati po želji. Mozaik pločice se lako ugradjuju i na nepravilnim i lučnim površinama. Ove pločice se mogu koristiti i za dekorisanje nameštaja uglavnom baštenskih stočića ili klupa, jer su izdržljivi i pogodni na sve spoljne uticaje. Veliki izbor dezena mozaik pločica, mat ili sjajnih završnih obrada mogu se koristiti kao bordure u kuhinjama, kupatilima koje u kombinaciji sa jednobojnim zidnim pločicama ili podnim pločicama predstavljaju pečat Vašeg prostora. Idejna rešenja možete pogledati ovde.

Mozaik pločice se lako ugrađuju i fuguju, posebno ako su u pitanju lučni i nepravilni oblici i površine. Mozaik pločice se proizvode u različitim dezenima kao i u različitim formatima. Završni sloj mozaik pločica može biti mat ili sjajan. Mozaik pločice vam pružaju mogućnost stvaranja jedinstvenog idejnog rešenja koje će dati pečat vašem porstoru. Cena mozaik pločica zavisi od proizvođača kao i od veličine samih mozaik pločica.
Eurodom je prepoznatljiv po vrhunskim keramičkim pločicama koje u kombijaciji sa mozaik pločicama daju unikatnost vašem prostoru. Mrežica na kojoj su postavljene mozaik pločice bilo da su staklene mozaik pločice, kemane mozaik pločice, mozaik kombinovane pločice daje mogućnost lakšeg prijanjanja i pristupa svim površinama.