Istorija firme

EURODOM je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.

  1. – Pod nazivom Kupatilo trade, osnivači firme, porodica Aćimović, otvaraju svoj prvi salon keramike u ul. Bulevar kralja Aleksandra.
  2. – Otvoren je novi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Bulevar kralja Aleksandra 388.
  3. – Počinje sa radom drugi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Ruzveltova 16 i od tada Eurodom postaje ne samo distributer već i uvoznik kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije.
dsdsdsdsd
salon_ruzveltova

Stalno investiranje

1998. – Stalno investiranje u razvoj firme i potreba da se klijentima pokaže više i da im se pruži što bolja usluga, naveli su osnivače firme da 2007. godine otvore još jedan salon površine 1000 m2 u ul. Nikole Grulovića 71e. Osim velikog broja arhitekata i saradnika firme iz zemlje i inostranstva, kao gost na dan otvaranja salona u Eurodom je došao i g.din Paolo Pininfarina iz poznate italijanske dizajnerske kuće Pininfarina. Tom prilikom održao je kraće predavanje o tome koliko je važna saradnja između dizajnera i proizvođača u stvaranju proizvoda koji mogu da zadovolje i najzahtevnije klijente.

Veliki i dobro organizovan centralni magacin Eurodoma kao i veliki lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i laku isporuku robe u sve delove grada.

I danas kao i pre 20 godina osnovne vrednosti firme ostaju nepromenjene: puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis, vrednosti su koje svi zaposleni u Eurodomu slede. Zahvaljujući svemu ovome kao i dobrom  upravljačkom timu, Eurodom danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.