TARKETT parket

TARKETT – Jedinstveni doživljaj poda

Tarkett je svetski lider u inovativnim rešenjima za podove i sportske terene, a iza sebe ima preko 130 godina stručnog iskustva što je primetno u dizajnu svake pojedinačne parket daske. U Tarkettu su inovativnost, kvalitet i savremeni dizajn proizvoda na prvom mestu, na ekološki efikasan način.

Kada se spoji tradicija i savremeni način proizvodnje, rezultat je kvalitetan i dugotrajan parket prirodne lepote, koji dolazi u različitim dizajnima. Tarkett parket  je 100% drveni pod napravljen od višeslojnog tvrdog drveta, i to je osnova razlika između Tarkett parketa i klasičnog solid parketa. U pitanju je gotov parket koji je odmah spreman za postavljanje, i može se ugraditi za jedan dan.

www.tarkett.rs

TARKETT KOLEKCIJE

STEP L&XL

TANGO CLASSIC

SALSA PREMIUM

PERFORMANCE FASHION

SALSA ART VISION

TANGO VINTAGE

RUMBA

BOLERO

SALSA

SALSA ART

TANGO

TANGO ART

SAMBA

SPORT PARQUET

Trkett parket predstavlja drveni pod koji se sastoji iz višeslojne konstrukcije. Tarket je pre više od dest godina lansirao nov proivod a to je gotov parket koji se može isporučiti u daskama. To je nov gotov Tarket parket koji je odamh spremam za montažu i nakon ugradnje odmah je spreman za korišćenje.
Osnovna razlika između višeslojnog Tarkett parketa i običnog solid parketa je u konsturkciji. Tarket parket je sačinjen iz tri sloja drveta. Tradicija duga preko 130 godina je garancija kvaliteta Tarkett podova.
Prednost Tarkett parketa su dugotrajnost, sigurnost i stabilnost. Mogućnost ugradnje odmahnakon isporuke, kao i mogućnost korišćenja parketa odmah. Ugradnja gotovog parketa tj Tarkett parketa se vrši lako T-lock sistemom bez potrebe lepljenja parketa. Velika prednost Tarket parketa jeste kvalitet drveta i sama vlažnost drveta koja se kreće od 6% do 8% što predstavlja optimum za pouzdan i stabilan parket.Tarkett parket se porizvodi od šest tradicionalnih i nekoliko egzotičnih vrsta drveta i ovaj parket se prodaje u preko 150 dezena, što Tarkett ponudu parketa čini prestižnom. Gotov parket je u potpunosti izrađen od drveta.U Eurodom salonima možete uživo pogledati veliki izbor Tarkett parketa po najpristupačnijim cenama u Beogradu.
Dobro došli