MATIERES DE REX

Osećaj autentičnosti i poseban osećaj površine nastali ručnom obradom materijala osnovna su karakteristika kolekcije Matieres de Rex. Pažljiv i strastven rad na usavršavanju definisao je mek i izdiferenciran razvoj nijansi boja, koje na velikim površinama pokazuju jedinstvenu eleganciju i estetsku ravnotežu koje ih izdvajaju, uvećavajući stilsku raznovrsnost kolekcije. Matieres de Rex je savršena površina za savremene i moderne ambijente, ali ima i klasu da može da pokrije elegantne i jednostavne prostore. Paleta boja nudi šest modernih i originalnih tonova, koji mogu da čine interesantne kombinacije.

PLANCHES DE REX

Planches de Rex predstavlja umetnost i postavlja novi reper za granitnu keramiku inspirisanu lepotom drveta, vrstu koja je trenutno najcenjenija na tržištu. Asortiman formata je definitivno vrhunski, sa daskama idealnih mera za prestižne i udobne prostore; gama originalnih i modernih boja pažljivo je proučena kako bi bila u skladu sa tonovima modenih materijala i nijansi savremenog dizajna. Svaki detalj materijala je definisan vernošći i dobrim ukusom, zahvaljujući znanju tehničkog odeljenja Rexa i naprednoj proizvodnoj tehnologiji.

PREXIOUS OF REX

Simbol lepote i nesporan kralj površina, mermer daje neviđene interpretacije u novoj kolekciji Prexious of Rex. Polazeći od istraživanja retkih i dragocenih primeraka mermera, boje i linije su proučene i reinterpretirane sa tehničkim umećem i kreativnošću, pretvarajući ih u originalne i veličanstvene kreacije, koje u potpunosti izražavaju neponovljiv stil Rexa. Harmoničan razvoj slike koji se otkriva spajajući ploče na velikim površinama je faktor izuzetnosti, kao što su i obrade površine, sjajne i svetlucave ili nežno satenske.