CP PARQUET Deking

CP PARQUET – Deking

Otkrij našu filozofiju življenja: odlična ravnoteža dizajna, ekologije, održivosti i kvaliteta koje se medjusobno prožimaju već trideset godina. S verom u budućnost i inovativnim duhom, radili smo na razvoju od parketa od punog drveta do najsavremenijih slojevitih gotovih podova, a da nikada nismo izgubili iz vida poštovanje čoveka i prirode.

Svaka faza stvaranja poda od prirodnog drveta odIgrava se još uvek, i to kažemo sa ponosom, u Italiji sa jednom apsolutnom kontrolom proizvodnje koja je u skladu sa najstrožim normama. Samo tako možemo da ti ponudimo proizvod najboljeg kvaliteta i zelene duše. Priroda se zahvaljuje.

U cilju stvaranja vrhunskih proizvoda nastavljamo da ukazujemo poverenje brizi naših majstora zanata i njihovom intimnom poznavanju tajni drveta.

Nijedna mašina ne može da se uporedi sa njihovom sensibilnošću i posvećenošću u izvodjenju dragocenih radova pri obradi podova. Prava vrednost oznake Made in Italy je u rukama naših ljudi i u neobičnom nasledju znanja koje u njima živi kroz tradiciju.

www.cpparquet.it

CP PARQUET KOLEKCIJA