URBAN STYLE podseća na vrednost bezvremene autentičnosti donoseći prirodnost, jednostavnost i komfor u kuću.

Pogled na dizajn severnih zemalja, u stalnoj vezi sa elementima prirode i oslobodjen uticaja trendova i mešavina tipičnih za atmosferu i životni stil velikih gradova. Prostori sa autentičnom dušom, puni atmosphere i spremni da budu personalizovani jedinstvenim starinskim elementima različitog porekla.


ARTWORK OF CASAMOOD – Delići materijala i neutralne boje stvaraju stilizovanu teksturu nepravilnih oblika, na pola puta između venecijanskog poda i Sottsass’s Memphis stila Milana 1980-tih godina. Uobičajenim eksperimentalnim pristupom Casamooda, Artwork istražuje svoju originalnu inspiraciju kako bi je rastavio i ponovo sastavio, pretvarajući drevnu umetnost tradicije u novu, savremenu i promišljenu dizajnersku tehniku.


STONES & MORE 2.0 – Izuzetna i konkretna tekstura, ističe se kao površina koja je raznovrsna i univerzalna u pogledu dizajna i arhitekture, sa asortimanom od 3 debljine, 2 obrade površine i 9 formata. Briga o svakom detalju, razvoj grafika i nijansi boje preko različitih formata predstavljaju u potpunosti stilski karakter i znanje marke Casa Dolce Casa, sposobne da osvetli svojim jedinstvenim i nepogrešivim osećajem bilo koji materijal.


STUDIOS OF CASAMOOD svojom sofisticiranom ali diskretnom ličnošću, ucrtava razvojni put modernih površina inspirisanih betonom namenjenih enterijeru. Paleta boja u potpunosti izražava Casamood stil kroz popularne tonove, usklađene sa umećem i dobrim ukusom koji je učinio ovaj brend poznatim. Šest nijansi boja su poslužile kao fleksibilni alat u rukama dizajnera, koji je birajući i uklapajući boje, mogao da definiše prostor, naglašavajući ih ili kombinujući ih.