PARKET

CP PARQUET – drvo, materijal koji živi

Otkrij našu filozofiju življenja: odlična ravnoteža dizajna, ekologije, održivosti i kvaliteta koje se medjusobno prožimaju već trideset godina. S verom u budućnost i inovativnim duhom, radili smo na razvoju od parketa od punog drveta do najsavremenijih slojevitih gotovih podova, a da nikada nismo izgubili iz vida poštovanje čoveka i prirode. Svaka faza stvaranja poda od prirodnog drveta odIgrava se još uvek, i to kažemo sa ponosom, u Italiji sa jednom apsolutnom kontrolom proizvodnje koja je u skladu sa najstrožim normama. Samo tako možemo da ti ponudimo proizvod najboljeg kvaliteta i zelene duše. Priroda se zahvaljuje.U cilju stvaranja vrhunskih proizvoda nastavljamo da ukazujemo poverenje brizi naših majstora zanata i njihovom intimnom poznavanju tajni drveta. Nijedna mašina ne može da se uporedi sa njihovom sensibilnošću i posvećenošću u izvodjenju dragocenih radova pri obradi podova. Prava vrednost oznake Made in Italy je u rukama naših ljudi i u neobičnom nasledju znanja koje u njima živi kroz tradiciju.

www.cpparquet.it

PROČITAJ VIŠE…

TARKETT – jedinstveni doživljaj poda

Tarkett je lider u oblasti pružanja inovativnih i održivih rešenja za podove i sportske terene. U svetu, Tarkett je prisutan više od 120 godina.

Širok asortiman proizvoda koji Tarkett nudi obuhvata podove za domaćinstva i podove za komercijalnu (javnu) upotrebu. Među podovima za domaćinstva izdvajaju se višeslojni parket, laminat i vinil podne obloge, a ponuda podnih obloga za komercijalnu (javnu) upotrebu obuhvata homogene i heterogene vinil podne obloge, prirodni linoleum, laminat i sportske podove. Dizajnom, udobnošću, trajnošću i drugim odlikama naših podova, unapređujemo kvalitet života naših kupaca u svim oblastima – od zdravstva, preko obrazovanja i radnog mesta do prostora za rekreaciju, odmor i uživanje.Sva Tarkett-ova rešenja za podove prilagođena su specifičnim potrebama korisnika.

www.parket.tarkett.rs

PROČITAJ VIŠE…