KERAMIČKE PLOČICE

CASA DOLCE CASA – keramičke pločice

black-whiteb-4-copyFLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, nudi projektantima sveobuhvatna rešenja za sve zahteve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini. Snaga Florim Ceramiche leži u identitetu njegovih brendova: Casa Dolce Casa, Floor Gres, Cerim, Rex, Casamood.

Casa Dolce Casa je marka namenjena rezidencijalnoj arhitekturi visokog nivoa i nudi toplu atmosferu inspirisanu harmonijom boja i površina iz prirode.
Bogati i umereni materijali spajaju se u formatima i bojama kako bi stvorili nova rešenja za polaganje i kako bi se prilagodili različitim stilovima stanovanja, stvarajući delikatnu ravnotežu između tradicionalnog i modernog.

Proizvodi Casa Dolce Casa su osmišljeni da budu u harmoniji sa prirodom: podsećaju na klasične i svevremene prirodne materijale, prirodnih boja kako podne tako i zidne keramike.

www.casadolcecasa.com

PROČITAJ VIŠE…

CERIM – keramičke pločice

FLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, nudi projektantima sveobuhvatna rešenja za sve zahteve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini.
Snaga Florim Ceramiche leži u identitetu njegovih brendova: Cerim, Floor gres, Rex, Casa Dolce Casa, Casamood.

Cerim je marka posvećena pre svega zidnim pločicama, bojama i dekorima. Površine su projektovane razmišljajući o ambijentu kao celini, kako bi se najbolje procenio prostor u kući i ponudilo rešenje koje može da odgovori na najrazličitije estetske zahteve.
Cerim je marka Florima namenjena većem broju kupaca gde boje i dekori značajno obeležavaju različite serije.
Osnovna karakteristika pločica Cerim je veliki izbor boja, dekora i formata.  

www.cerim.it

PROČITAJ VIŠE…

CASAMOOD – keramičke pločice i boje

FLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, nudi projektantima sveobuhvatna rešenja za sve zahteve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini. Snaga Florim Ceramiche leži u identitetu njegovih brendova: Casamood, Floor Gres, Cerim, Rex, Casa Dolce Casa.

Casamood je projekat usklađenih boja i površina koji sa granitnom keramikom spaja druge vrste materijala.

Ambijent se posmatra kao jedna harmonična celina gde se atmosfera arhitekture spaja sa unutrašnjim uređenjem kako bi se stvorile nove veze.

Proizvodi Casamood su osmišljeni da budu u harmoniji sa prirodom: podsećaju na klasične i svevremene prirodne materijale, prirodnih boja kako podne tako i zidne keramike.

www.casadolcecasa.com

PROČITAJ VIŠE…

FLOOR GRES – keramičke pločice

FLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, nudi projektantima sveobuhvatna rešenja za sve zahteve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini.
Snaga Florim Ceramiche leži u identitetu njegovih brendova: Floor Gres, Cerim, Rex, Casa Dolce Casa, Casamood. Floor Gres je marka čiji su proizvodi namenjeni realizaciji velikih projekata. Aerodromi, bolnice, velike javne i privatne površine su prirodni ambijent primene proizvoda od granitne keramike Floor Gres.
Sirovine od kojih su napravljene garantuju njihovu dugotrajnost i visok tehnički kvalitet.
Sve kolekcije Floor gres koje se međusobno lako uklapaju bojom i dimenzijama, mogu da odgovore mnogobrojnim projektantskim i tehničkim zahtevima savremene arhitekture.
Floor Gres je tokom godina postao i brend lider u realizaciji plivališta, javnih i privatnih bazena sa svojom glaziranom granitnom keramikom idealnom za dugotrajnu upotrebu.

www.floorgres.it

PROČITAJ VIŠE…

MUTINA – KERAMIKA SA POTPISOM DIZAJNERA

‘’ Krenuli smo od tvrdnje Bruna Munarija, jednog od očeva italijanskog dizajna i strogog posmatrača svakodnevnog života: ne sme da postoji umetnost koja je odvojena od života: stvari lepe za gledanje i stvari ružne za korišćenje. Kod svakog projekta gledamo deset zakona dobrog dizajna po Dieteru Ramsu: 1. Dobar dizajn je inovativan; 2. Dobar dizajn stvara koristan proizvod; 3. Dobar dizajn je estetska kategorija; 4. Dobar dizajn čini jedan proizvod lako razumljivim; 5. Dobar dizajn je diskretan; 6. Dobar dizajn je pošten; 7. Dobar dizajn je trajan; 8. Kod dobrog dizajna se vodi računa o najmanjim detaljima; 9. Dobar dizaj poštuje prirodu; 10.Dobar dizajn je umetnost beskrajno malog. Verujemo u čuveno pravilo nemačkog majstora Mies van der Rohea: ” Manje je više”.

www.mutina.it

PROČITAJ VIŠE…

VOGUE – keramičke pločice

Ceramica Vogue proizvodi podnu i zidnu keramiku za unutrašnje i spoljašnje oblaganje.

Orijentisana je na proizvode visokog tehničkog i estetskog kvaliteta i nudi nova rešenja projektantima i dizajnerima. Veliki broj jednobojnih pločica različitih dimenzija i obrada, uz prateće posebne elemente, predstavlja osnovnu karakteristiku ove marke.

www.cervogue.com

PROČITAJ VIŠE…

REX – keramičke pločice

FLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, nudi projektantima sveobuhvatna rešenja za sve zahteve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini.
Snaga Florim Ceramiche leži u identitetu njegovih brendova: Rex, Floor Gres, Cerim, Casa Dolce Casa, Casamood. Rex je marka visokog estetskog kvaliteta sa proizvodima savremenog stila inspirisanim prirodom. Od samog početka se izdvaja predstavljajući tržištu pločice velikog formata, izuzetne kako po svom izgledu tako i po mogućnostima primene. Početkom osamdesetih godina, saradnja sa kreatorom Nikolom Trusardijem (Nicola Trussardi) stvorila je novi koncept uređenja kuće i omogućila kompaniji Rex da se pozicionira na ekskluzivnom putu elegancije. Danas, stalna saradnja sa kreatorima i arhitektama doprinosi razvoju i postizanju vrhunskih rezultata, postavljajući Rex u sferu glamura gde spoj istraživanja i stila daje proizvodu apsolutnu eleganciju. Proizvodi Rex se izdvajaju svojim klasičnim i luksuznim stilom namenjenim uređenju privatnih kuća, prodavnica i hotela koji žele da ostave neponovljiv estetski utisak.

www.rex-cerart.it

PROČITAJ VIŠE…

FLORIM stone

Ploče od granitne keramike namenjene profesionalcima i dizajnerima enterijera.

Spoj prirode i tehnoloških inovacija, najavljuje dolazak Florim stone, granitne keramike koja se razvija u pravcu istraživanja novih polja primene.

Ploče od granitne keramike u samo jednom velikom formatu (160×320), u 3 debljine (6,12 i 20 mm) i različitim obradama, daju kreativnu fleksibilnost, plus visoke tehničke i estetske karakteristike i omogućavaju dizajnerima enterijera stilska rešenja koja su im potrebna.

www.florimstone.com

PROČITAJ VIŠE…