Lodge: Misija Ugostiteljstvo, cilj postignut!

Lodge je Jacuzzi hidromasažni mini bazen namenjen za zabavne parkove, kampove, hotele i turistička sela. U suštini je osmišljen za izrazito intenzivnu upotrebu i nudi grupni tretman opuštanja. Zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu karakterističnom za Jacuzzi, može da se prilagodi svakom spoljašnjem ambijentu: terase, bašte, relaks zone, plaže. Logde će dati na vrednosti svakom objektu gde se nadje svojim prestižom, kvalitetom i izvrsnošću Jacuzzi.
Jacuzzi: mnogo više od imena.
Kod modela Lodge, legendarna tehnologija hidromasaže Jacuzzi izražava se preko kompletne staze blagostanja koristeći sedišta različite visine sa mlaznicama koje su usmerene tako da se postigne maksimalna efikasnost tretmana. Osim toga, Lodge nudi maksimalan komfor zahvaljujući ugradjenim stepenicama koje olakšavaju ulazak.
Lak za montiranje i korišćenje. Baš zato što je namenjena sektoru Gostoprimstva, Lodge nudi Jacuzzi uslugu od 5 zvezdica. Montaža je laka i brza. Korišćenje je lako i intuitivno. Zahvaljujući opciji Quick drain, mini bazen se prazni za 20 minuta.

Lako održavanje. Lodge ima osnovne karakteristike, optimizovane za posebne zahteve i potrebe objekta gde se nalaze. To je mini bazen kojim se lako upravlja i koji se lako održava. Tretman vode je lak, brz i siguran zahvaljujući sistemu ClearRay ili, zbog zahteva intenzivne upotrebe, moguće je i profesionalno filtriranje uz Spa Pack Performance.
Odmor se ne završava nikad. Sistem zagrevanja vode (2kW i 6kW dodatnih ili uz izmenjivač toplote) u kombinaciji sa Winter pro Kit, opciona izolacija koja smanjuje gubitak toplote, omogućavaju korišćenje bazena spolja i po zimskim temperaturama. Sezona turizma koji je usmeren ka opuštanju se produžava i svaki objekat gde je Lodge postaje atraktivniji i prestižniji.
Maksimalna personalizacija. Lodge je vrlo fleksibilan i svaki objekat koji ga ima može da ga personalizuje u skladu sa sopstvenim potrebama.
Lodge (dimenzije 200x185x90 cm) je na raspolaganju u verziji samostojeći ili ugradni, sa termičkim pokrivačem..