fancybox_Cersaie15_01

Noviteti, dokazane kolekcije i priča

Svet Flaminia na putu Cersaie 2015

Flaminia je oduvek podržavala Made in Italy i ove godine se na Cersaie 2015, medjunarodnom sajmu keramike, predstavila jednim različitim i privlačnim izgledom. Potpuno obnovljeni štand je primio goste i poveo ih na jedan virtuelni put ka otkrivanju sveta Flaminia.

Projekat potpisuje Giulio Cappellini i dizajn tim Flaminia koji su napravili jednu vrstu puta koji ističe svu magiju Flaminije: od noviteta do istorijskih i nezaboravnih kolekcija.

U svim bojama. Flaminia je bila jedna od prvih koja je predstavila sanitarije u različitim bojama. I zbog toga je izložba različitih obrada – od mat do sjajnih boja, od dekora do metala – zauzela čitav štand. Ali su originalne teksture te koje su dodatno naglasile živopisnost Flaminia sanitarija. Ove godine su predstavljene nove mat boje: Nuvola i Fango – u skladu sa novim ambijentalnim nijansama – i Black Text, nova teksturisana obrada koja daje spoljašnoj površini sanitarija snažnu prijatnost dodira.

Nove boje, ali i novi oblici: još jednom Flaminia pokazuje sopstvenu vitalnost. Pored lavaboa Roll i Monoroll – proizvoda koji su postigli odličan medjunarodni uspeh – Nendo je dizajnirao novu WC šolju i bide Pinch, koje karakterišu meke i zakrivljene linije.

Osim noviteta, na štandu je predstavljen i goclean®, inovativni sistem ispiranja WC šolje koji je postigao izvanredan komercijalni uspeh, a sada na raspolaganju u kolekciji App i Link, dizajnera Cappellini i Palomba.

Ponekad mere moraju da odgovore na potrebe onih koji moraju da se zadovolje kupatilima malih dimenzija, što je slučaj sa kadom Wash150 i sanitarijama MiniApp.

Put Flaminia spaja prošlost i budućnost. Flaminia Archivio, istorijska kolekcija ovog proizvodjača, obnovljena je WC šoljom i bideom Efi Back to Wall.

Novi proizvodi, nova energija, novi komercijalni I komunikacijski instrumenti su najbolji način da se proslavi 60 godina firme I da se pripremi za buduće izazove.