VETRITE®

Tanki stakleni paneli velikog formata-VETRITE-raskošna površina obložena staklom

Prirodna evolucija od mozaika do obloga namenjenih velikoj površini, Sicisovo odeljenje za istraživanje i razvoj zajedno sa njegovim kreativnim timom je kroz intenzivno istraživanje razvilo novu i jedinstvenu kolekciju velikih formata. SICIS Art Factory je precizno pomešao tehnologiju i alhemiju sa zanatstvom u ovoj kolekciji koja pronalazi jasan opažaj stvarajući  zaista avangardnu i jedinstvenu estetiku.

Staklo, materijal koji se nalazi u DNK Sicisa, sada je još jednom doživeo obnovu gde je Sicisov materijal-zaštitni znak stavljen u sendvič pomoću filma od polimera (što ga čini otpornim) izmedju staklenih ploča velikog formata. Ove tanke staklene ploče bez presedana su na raspolaganju do veličine 120 x 280 cm, u debljini 6mm ili 12mm, u zavisnosti od potreba primene.

VETRITE omogućava slobodu razmišljanja o oblaganju površine staklom bez bilo kakvog ograničenja u pogledu stila. Dekorativna umetnost, izazovna i dragocena, omogućava dizajnerska rešenja po meri otkrivajući jedinstvene teksture, obrasce i suptilnu paletu boja.

Ovaj proizvod je i čist i snažan i veoma raznovrstan za sve dizajnerske stilove. Slaže se sa neograničenim brojem elemenata kao što su nameštaj, šankovi, vrata i rasveta, omogućavajući dizajnerska rešenja bez presedana.

SICIS je ponosan što predstavlja VETRITE, koja je posvećena ljubavi i strasti prema stvaranju jedinstvenog kvaliteta i karaktera kod svake pojedinčne primene.