Gessi Cono dobija prestižnu nagradu za najinovativniji dizajn godine.

Gessi sa zadovoljstvom objavljuje još jednu svoju uspešnu priču  jer je kompanija dobila čuvenu ‘’Designer Award’’ 2015 za senzacionalnu Cono kolekciju za najinovativniji dizajn godine.

Gessi posvećenost kreativnom eksperimentisanju i inovaciji još jednom je dobila najprestižnije priznanje.

Ovu godišnju nagradu pokrenuo je uticajni londonski časopis ‘’Designer Kitchen & Bathroom Magazine’’ koji slavi apsolutno najbolje od onoga što proizvodjači i dizajneri

stvore u svetu dizajna kupatila i kuhinje. Veličanstvena ceremonija je održana u luksuznom prostoru Supernova s pogledom na Temzu.

Stvorena od strane dizajnera-vajara Prospero Rasula, Cono ima jedinstven, elegantan, a ipak odlučan izgled: skulpturalan oblik Cono predstavlja mešavinu prirodnog i geometrijskog, ‘’fuziju’’ izmedju mirnih i elegantnih istočnjačkih oblika inspirisanih prirodom i savremene oštrice zapadnjačkg stila.

Kolekcija Goccia je dobila istu nagradu 2010. godine.

Ovaj uspeh pokazuje koliko se Gessi angažuje u stalnom traganju za neobičnim dizajnom kao i za kreativnim i praktičnim rešenjima za savremeno kupatilo. Gessi istraživanje proizvoda uvek postavlja nove standarde stila i tehnologije, predstavljajući referentnu tačku i inspiraciju u svetu lepote, wellnessa i inovacije. Sve to zajedno je brendu Gessi donelo svetsko priznanje i divljenje koje traje godinama.

‘’Ova nagrada je priznanje za ogromnu posvećenost pri stvaranju ikona dizajna. Ekskluzivnost naših projekata je u tome što sledimo put jedinstvenosti i što smo fanatični u smislu stvaranja predmeta koji su proizvod strasti I lepote.’’

GESSI-CONO-WINS-THE-DESIGNER-AWARD-2015

designer-awards-2015_03

designer-awards-2015_05

designer-awards-2015_06

designer-awards-2015_02