ANTIQUE MARBLE OF CERIM

Sledeći uspeh serije Timeless, Cerim je ponudio novih šest esencija inspirisanih lepotom prirodnih materijala. Antique Marble oslobađa neobičnu snagu mermera i kamena koji bude drevno i savremeno u jedinstvenom spoju uspevajući da izrazi njihovu unutrašnju eleganciju koja se neraskidivo vezuje za njegovu ekstremnu funkcionalnost. To je kolekcija koja putem različitih obrada, formata i varijacija boje može da zadovolji mnoge arhitektonske potrebe i različite životne stilove, održavajući konkretnu vezu sa prošlošću.

LE VENEZIANE DI CERIM

Teraco na venecijanski način je tip polaganja podova koja se vekovima koristio u italijanskoj arhitekturi. Tradicionalno se radio od komada mermera ili kamena
različitih veličina i boja, spojenih cementnim vezivom. Le Veneziane di Cerim nude jednu prefinjenu interpretaciju ovih materijala, bogatu detaljima i prilagođenu u pogledu boja i stila modernim stambenim prostorima. Struktura od granitne keramike visokog kvaliteta obezbeđuje veliku praktičnost, dugotrajnost i lakoću polaganja.

BRIGHT FOREST OF CERIM

Stvaran razmišljajući o savremenom stambenom prostoru, Bright Forest nudi originalne i diskretne boje, ima vrlo eklektični izgled, savršen je za naglašavanje vrednosti raznih stilova uređenja, od nordijskog do minimalističkog, od savremenog do retro. Osim klasične daske u dva formata koji mogu da se kombinuju predviđeni su i različiti tipovi dekora za pokrivanje zidova ili ulepšavanje podova tepisima, rubovima ili personalizovanim kompozicijama. Kolekcija je kompletirana hrapavim površinama za spoljašnje polaganje.