salone del mobile milano 2014 - jacuzzi 1

SALONE DEL MOBILE – MILANO 2014 – JACUZZI

Nekonvencionalan prostor posvećen brizi o sebi. Originalno mesto gde ponovo otkrivate inovativnu dimenziju istinskog wellnessa, na samo nekoliko metara od zemlje, koji lebdi i bliži je nebu, gde se sve čini svetlijim, gde ona ili on mogu da se vrate svojim počecima, proživljavajući najintimnije i najskrivenije emocije.

Ovde je Jacuzzi zamislio da prikaže novitet pod nazivom “Original Wellness Treehouse”, novi wellness prostor, dizajniran u saradnji sa firmom Sullalbero koja se specijalizovala za viseće arhitektonske konstrukcije.

Konstrukcije na drvetu realizovane su u skladu sa najmodernijom tehnikom biogradnje, sklopive na nebrojeno mnogo načina,  visoke energetske i toplotne efikasnosti sa kompletno ugradjenim Jacuzzi wellnessom.

Sea/Beach Resort, Country/Mountain resort i Urban Resort su konceptualna modela. Zamišljeni su da pokriju najširi mogući opseg prirodnih uslova i konstruisani su u skladu sa različitim i prepoznatljivim stilskim elementima, ali ono što im je zajedničko je karakteristika modularnosti, efikasnosti, eko usaglašenosti. Sa “Original Wellness Treehouse” Jacuzzi nam donosi novo vidjenje wellnessa posvećenog ugostiteljskim objektima koji žele da naprave svoje wellness centre na drveću, pružajući svojim gostima jedinstvene i neobične emocije.

Ponuda brenda koji je sinonim za izvrsnost na polju wellnessa takodje uključuje druge novitete i u profesionalnom/ugostiteljskom i u privatnom/kućnom sektoru.

Kao prvo Jacuzzi predstavlja Enjoy, najveći SPA (hidromasažni mini bazen) koji je ikada proizveden, idealan za intenzivnu upotrebu i dizajniran za hotele, sportske sale i wellness centre, sa kompletnom wellness stazom od 6 pozicija, dizajniranom da pruži maksimalnu korist, uključujući sve mišićne grupe i obezbedjujući najveću efikanost delovanja.

Za privatni sektor, dat je prostor novitetu koji je dizajnirao Daniel Libeskind, pod nazivom Glance, kada jedinstvenog dizajna i vrhunske tehnologije zahvaljujući novim Target Pro mlaznicama, koje predstavljaju najrazvijeniju tehnologiju na polju hidromasaže, jer omogućava njihovo maksimalno prilagodjavanje.

Potom Muse, jedina samostojeća kada sa shiatsu hidromasažom koju je dizajnirao Mario Ferrarini, namenjena da proširi horizonte percepcije kroz potpuno opuštanje i stvarne psihološke i fizičke koristi.

Za svakodnevni wellness Jacuzzi nudi Cloud, novi hamam koji su dizajnirali Luca Loschi i Fabio Verdelli, koji kombinuje profesionalne i podesive karakteristike sa minimalističkim dizajnom, u cilju podmladjivanja i davanja energije za samo 5 minuta aktivirajući cirkulaciju, ili opušanja i smanjenja napetosti sa smirujućim delovanjem. Nudi mogućnost izbora izmedju osvežavajuće kiše, slapa koji daje energiju, lake magle ili gustog oblaka pare i mirisnih ulja i sve to na samo jednom mestu.

Na kraju, Jacuzzi predstavlja Mix, raznovrsno i elegantno rešenje koje u jednom proizvodu kombinuje kabinu i hidromasažni stub, kako bi se u isto vreme osetilo zadovoljstvo kade i praktičnost tuša.

Na salonu u Milanu, Jacuzzi je rešio da još više uzdigne blagostanje  inovativnim, originalnim i ekskluzivnim  predlozima i projektima koji se izdvajaju vrednostima visoke tehnologije, prepoznatljivog dizajna, profesionalnim karakteristikama koji uvek prate ovaj brend na putu ka kompletnom zadovoljstvu onih kojima je stalo do sebe na najefikasniji i najkompletniji mogući način, uživajući u istinskim korisnim efektima.