TUŠ KABINE

HÜPPE – Shower & Soul

Justin Huppe 1889. godine osniva preduzeće Huppe koje1966. postaje prvi ponuđač pregrada za tuševe u Nemačkoj.

1974.godine osniva se samostalno preduzeće Huppe Duscha koje se bavi isključivo proizvodnjom i prometom pregrada za tuševe. 2008. godine Huppe Group dobija novi korporativni identitet, uključujući novi logo,novi slogan -Shower & Soul – i novi korporativni dizajn.Novi slogan Shower & Soulpotpuno oslikava filozofiju firme: tuš kabina kao mesto gdeljudi mogu da se povuku od svakodnevice, osveže i prikupe snagu. Savršeno mesto predaha za vas i vašu dušu.

www.hueppe.com

PROČITAJ VIŠE…

STILLA – tuš kabine

Stilla se bavi proizvodnjom staklenih tuš kabina koje će ulepšati i najmodernija kupatila. Firma je prisutna u srcu Milana u okviru salona Metroquality i spremna je da pokaže suštinski kvalitet ‘’made in Italy’’ proizvoda i to u prostoru koji nije posvećen samo dizajnerima već i pasioniranim obožavaocima dizajna i inovacija.

Stilla kabine su odgovor na svakodnevnu potrebu za trenucima opuštanja. One su nastavak istančane italijanske tradicije koju su drevni Rimljani preneli svojim termama a koje se Stilla oseća kao prirodan naslednik. Veština tipična još u imperijalno doba, igra glavnu ulogu ugradjenu u DNK Stille: novi oblici i moderne linije su posledica duge navike za lepotom i kreativnošću koja traje do danas u obliku italijanskog dizajna. Staklo, nerdjajući čelik i mesing koji se upotrebljavaju uvek pružaju maksimalnu funkcionalnost i estetski izraz.

www.stilla-design.com

PROČITAJ VIŠE…