SLAVINE I KUPATILSKA GALANTERIJA

GESSI – armature i galanterija

Inspirisan jednostavnom lepotom vode, Gessi, više od 15 godina, projektuje i proizvodi ekskluzivne predmete za uređenje kupatila, kuhinja a od skoro i wellness centara. Referentna tačka, skoro ikona u pogledu dizajna i tehnologije u oblasti armatura, Gessi svojom kreativnošću definiše tendencije razvoja ovog sektora, čuvajući ulogu lidera uvek originalnog i novog. Potpuno ’’made in Italy’’ ovi proizvodi su rezultat posebne veze između tehnološki visoko razvijene proizvodnje i zanatskog znanja strastvenih stručnjaka. Inovativne serije Gessi spajajući tehničku savršenost sa lepotom jedinstvenog dizajna, nude različit pogled na kupatila i kuhinje: to nisu samo praktične prostorije, to postaju prostorije koje treba pokazati, osmisliti i personalizovati, izrazi intimnog i bogatog svakodnevnog iskustva.
Gessi proizvodi se lako uklapaju i u moderno i u klasično uređene prostore. Oni uvek daju doprinos personalizaciji i stilu prostora; oni predstavljaju izbor projektanata ekskluzivnih javnih ili privatnih ambijenata, spa centara i najprestižnijih odmarališta u svetu.

www.gessi.com

PROČITAJ VIŠE…

GEESA – Kupatilska galanterija

Mi volimo dizajn, volimo kombinaciju fantastičnog dizajna i praktične primene. Naš posao je da 100% pažnje usmerimo ka kupatilu i njegovim detaljima. Prisutni smo na ovom polju već 130 godina. Ovo je naš glavni posao i naša strast. Geesa je lider na tržištu Holandije u segmentu profesionalne primene kupatilske galanterije. Ovu smo poziciju stekli tako što nam je kvalitet uvek bio primarni cilj. Takođe smo uključeni  i odgovorni prema okruženju u kojem radimo.

www.geesa.com

PROČITAJ VIŠE…