SANITARIJE

CATALANO – sanitarije

Catalano je italijanska fabrika koja je lider u sektoru proizvodnje sanitarija. Njeno ime je sinonim za veoma visok kvalitet i jedinstveni dizajn, čvrste i veoma inovativne industrijske kulture, koja spaja visok nivo automatizacije sa nezamenljivim zanatskim znanjem. Četrdeset godina istorije firme, omogućilo je stvaranje visoko specijalizovanog tehnološkog znanja koje je u stalnom razvoju , što se ogleda u svakom od preko 200 proizvoda iz kataloga. Proizvodna filozofija firme je oduvek okrenuta postizanju isključivo italijanskog kvaliteta. To je njen pravi moralni zadatak: Catalano investira i proizvodi samo u Italiji kako bi mogao da garantuje izuzetan i neponovljiv standard.
Jedinstven način na koji Catalano razume kvalitet je široko priznat i u inostranstvu, što potvrđuje i uspeh u više od 80 zemalja u kojima se ovi proizvodi distribuiraju. Catalano je na prvom mestu kao izvoznik “made in Italy” sanitarije u svetu.

www.catalano.it

PROČITAJ VIŠE…

FLAMINIA – sanitarije

Od 1954.godine Flaminia proizvodi sanitarije od porcelana i keramike. Materijali, boje, oblici savremenog načina života dovode do nove svesti o sebi i tako kupatilo postaje naš privatni hram.
Pored svog dizajnerskog tima koji neprestano radi na novim tehničkim rešenjima i oblicima proizvoda, Flaminia često sarađuje sa najpoznatijim svetskim dizajnerima kao što su: Giulio Cappellini, Romano Adolini, Luca Cimarra, Angeletti-Ruzza i mnogi drugi.

Flaminia sanitarije zbog toga uvek mogu da iznenade svojim novim i neobičnim oblicima.

www.ceramicaflaminia.it

PROČITAJ VIŠE…