enjoy jacuzzi 1

ENJOY – JACUZZI

ENJOY: STAZA BLAGOSTANJA SA 5 ZVEZDICA

Unapredjene karakteristike i savremen dizajn kod novog profesionalnog SPA Jacuzzi, idealnog za hotele, sportske i wellness centre

Dizajn Kaluderovic&Condini

Maksimalno uživanje u profesionalnom wellnessu se otkriva sa mini bazenom Enjoy, novim Jacuzzi SPA, idealnim za intenzivno korišćenje i osmišljenim za hotele male i srednje veličine, sportske i wellness centre.

Uzbudljiv put pravog wellnessa uz ekskluzivnu Jacuzzi hidromasažu, smešten u elegantan savremeni dizajn: to jeEnjoy, spreman da napravi pravi i kompletan lični putuživanja, koristeći 6 pozicija, osmišljenih da ponude maksimalnu blagodet, uključujući sve mišićne grupe i garantujući najveću efikasnost.

Put uživanja kod bazena Enjoy počinje na poziciji na ulazu u bazen hidromasažom koja aktivira cirkulaciju i opušta zglobove donjih ekstremiteta.

Na drugoj poziciji počinje laka masaža ledja, posebno ramena i lumbalne zone koja stimuliše protok krvi i opušta zglobove.

Hidromasaža postaje intenzivnija i energičnija na trećoj poziciji, gde se aktiviraju mišići, stimuliše cirkulacija a rotirajućim mlazevima se blagotvorno deluje na kožu.

Četvrti korak podrazumeva uključivanje svih delova tela na koje deluje hidromasaža maksimalne snage. U središnjoj smo fazi, idealnoj za opuštanje i ublažavanje zategnutosti mišića.

Na sledećoj poziciji hidromasaža ponovo postaje meka, promenljiva, muskulatura se opušta i umor nestaje.

Stiže se do poslednje pozicije – lounge – do trenutka potpunog opuštanja. Dvostruki red nežnih mlaznica masira celo telo lakim dodirima vode.

Verzija Top ima i blower za tonifikaciju zadnje lože i listova, jednu podnu mlaznicu za masiranje stopala i nogu i uredjaj za aromaterapiju.

Svo znanje ovog brenda koji hidromasažu ima u svojoj DNK, zajedno sa visokom tehnologijom i maksimalnim garantovanim komforom, nalaze se u bazenu Enjoy, SPA velikih dimenzija i maksimalnog kapaciteta, koji je u stanju da primi 5-6 osoba da udobno sede, zahvaljujući ekskluzivnoj unutrašnjoj ergonomiji, gde je efikasnost praveJacuzzi hidromasaže garantovana tehnologijom mlaznica koje nude savršenu kombinaciju vode i vazduha i njihovog dobro proučenog položaja. Da bi se u potpunosti uživalo u ovom blagodetnom iskustvu, Enjoy ima i Multicolor Light System, kako bi se stvorila prijatna i ekstremno opuštajuća atmosfera, doprinoseći maksimalnom delovanju na sva čula.

Na raspolaganju u ugradnoj verziji, Enjoy predstavlja čiste linije i jako elegantan izgled zahvaljujući i okviru bazenagde je sakriven odvod vode, čineći je savršenom i za spoljašnje i za unutrašnje prostore. Enjoy postoji i u verziji Base i u verziji Top, sa različitom opremom za različitu upotrebu.

Uroniti u Enjoy znači uživati u ekskluzivnom i potpunom wellness iskustvu: to je svet jedinstvenih osećaja i stvarnih blagodeti koje samo proizvod visokih profesionalnih karakteristika može da ponudi, za maksimalno zadovoljstvo tela i duha, garantovano pravom hidromasažom koju potpisuje Jacuzzi.

 

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
DIMENZIJA
Dužina x širina 250 cm x 250 cm
Visina 98 cm
MATERIJAL
Struktura Metal
Tip izolacije školjke bazena Ekspandirani poliuretan
KARAKTERISTIKE
Sedišta – pozicije 6 (1 lounge – odmorište)
Mlaznice 18 kod verzije Base; 38 kod verzije Top
Blower (aero mlaznice) 15 kod verzije Top
Samodrenaža školjke bazena Da
Voda do ivice bazena Da
Aromaterapija Da kod verzije Top
Multicolor Light System 1 LED kod verzije Base; 2 LED kod verzije Top
Pumpa sa 1 brzinom 1 kod verzije Base; 2 kod verzije Top
Pumpa za ponavljanje ciklusa Da
Skimmer (sakupljač prljavštine) Spoljašnja rešetka
Spoljašnja preumatska kontrola Da
TEŽINE I ZAPREMINE
Opterećenje na podlogu (Kg/m2) 470
Srednja zapremina pri korišćenju (litar) 1700
Neto težina SPA (Kg) 250
Bruto težina SPA pod potpunim opterećenjem 2350
OBRADE
Termički pokrivač Da
Boje Bela, kobalt, platina (akril)
VERZIJE UGRADNJE
Ugradni (built-in)