enjoy jacuzzi 1

ENJOY – JACUZZI

ENJOY: STAZA BLAGOSTANJA SA 5 ZVEZDICA

Unapredjene karakteristike i savremen dizajn kod novog profesionalnog SPA Jacuzzi, idealnog za hotele, sportske i wellness centre

Dizajn Kaluderovic&Condini

Maksimalno uživanje u profesionalnom wellnessu se otkriva sa mini bazenom Enjoy, novim Jacuzzi SPA, idealnim za intenzivno korišćenje i osmišljenim za hotele male i srednje veličine, sportske i wellness centre.

Uzbudljiv put pravog wellnessa uz ekskluzivnu Jacuzzi hidromasažu, smešten u elegantan savremeni dizajn: to jeEnjoy, spreman da napravi pravi i kompletan lični putuživanja, koristeći 6 pozicija, osmišljenih da ponude maksimalnu blagodet, uključujući sve mišićne grupe i garantujući najveću efikasnost.

Put uživanja kod bazena Enjoy počinje na poziciji na ulazu u bazen hidromasažom koja aktivira cirkulaciju i opušta zglobove donjih ekstremiteta.

Na drugoj poziciji počinje laka masaža ledja, posebno ramena i lumbalne zone koja stimuliše protok krvi i opušta zglobove.

Hidromasaža postaje intenzivnija i energičnija na trećoj poziciji, gde se aktiviraju mišići, stimuliše cirkulacija a rotirajućim mlazevima se blagotvorno deluje na kožu.

Četvrti korak podrazumeva uključivanje svih delova tela na koje deluje hidromasaža maksimalne snage. U središnjoj smo fazi, idealnoj za opuštanje i ublažavanje zategnutosti mišića.

Na sledećoj poziciji hidromasaža ponovo postaje meka, promenljiva, muskulatura se opušta i umor nestaje.

Stiže se do poslednje pozicije – lounge – do trenutka potpunog opuštanja. Dvostruki red nežnih mlaznica masira celo telo lakim dodirima vode.

Verzija Top ima i blower za tonifikaciju zadnje lože i listova, jednu podnu mlaznicu za masiranje stopala i nogu i uredjaj za aromaterapiju.

Svo znanje ovog brenda koji hidromasažu ima u svojoj DNK, zajedno sa visokom tehnologijom i maksimalnim garantovanim komforom, nalaze se u bazenu Enjoy, SPA velikih dimenzija i maksimalnog kapaciteta, koji je u stanju da primi 5-6 osoba da udobno sede, zahvaljujući ekskluzivnoj unutrašnjoj ergonomiji, gde je efikasnost praveJacuzzi hidromasaže garantovana tehnologijom mlaznica koje nude savršenu kombinaciju vode i vazduha i njihovog dobro proučenog položaja. Da bi se u potpunosti uživalo u ovom blagodetnom iskustvu, Enjoy ima i Multicolor Light System, kako bi se stvorila prijatna i ekstremno opuštajuća atmosfera, doprinoseći maksimalnom delovanju na sva čula.

Na raspolaganju u ugradnoj verziji, Enjoy predstavlja čiste linije i jako elegantan izgled zahvaljujući i okviru bazenagde je sakriven odvod vode, čineći je savršenom i za spoljašnje i za unutrašnje prostore. Enjoy postoji i u verziji Base i u verziji Top, sa različitom opremom za različitu upotrebu.

Uroniti u Enjoy znači uživati u ekskluzivnom i potpunom wellness iskustvu: to je svet jedinstvenih osećaja i stvarnih blagodeti koje samo proizvod visokih profesionalnih karakteristika može da ponudi, za maksimalno zadovoljstvo tela i duha, garantovano pravom hidromasažom koju potpisuje Jacuzzi.

 

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
DIMENZIJA
Dužina x širina250 cm x 250 cm
Visina98 cm
MATERIJAL
StrukturaMetal
Tip izolacije školjke bazenaEkspandirani poliuretan
KARAKTERISTIKE
Sedišta – pozicije6 (1 lounge – odmorište)
Mlaznice18 kod verzije Base; 38 kod verzije Top
Blower (aero mlaznice)15 kod verzije Top
Samodrenaža školjke bazenaDa
Voda do ivice bazenaDa
AromaterapijaDa kod verzije Top
Multicolor Light System1 LED kod verzije Base; 2 LED kod verzije Top
Pumpa sa 1 brzinom1 kod verzije Base; 2 kod verzije Top
Pumpa za ponavljanje ciklusaDa
Skimmer (sakupljač prljavštine)Spoljašnja rešetka
Spoljašnja preumatska kontrolaDa
TEŽINE I ZAPREMINE
Opterećenje na podlogu (Kg/m2)470
Srednja zapremina pri korišćenju (litar)1700
Neto težina SPA (Kg)250
Bruto težina SPA pod potpunim opterećenjem2350
OBRADE
Termički pokrivačDa
BojeBela, kobalt, platina (akril)
VERZIJE UGRADNJE
Ugradni (built-in)